News Nation Logo

'Beyhadh': Jennifer Winget aka Maya's new 'bold to bald' look from show is SHOCKING (see pics)

Sony TV's Popular Daily Soap 'Beyhadh' Left The Audience Shocked When Its Female Lead Maya (played By Jennifer Winget) Was Shown Dead In The Show. It Was Shown That Arjun (played By Kushal Tandon) Had Allegedly Killed Maya In Order To Avenge His Mother's Death.

News Nation Bureau | Edited By : Ranpreet Kaur | Updated on: 12 Jul 2017, 07:37:25 PM
'Beyhadh': Jennifer Winget aka Maya's new look from show is SHOCKING

New Delhi:

Sony TV's popular daily soap 'Beyhadh' left the audience shocked when its female lead Maya (played by Jennifer Winget) was shown dead in the show. It was shown that Arjun (played by Kushal Tandon) had allegedly killed Maya in order to avenge his mother's death. While the audience were speculating about how Saanjh (played by Aneri Vajani) will save Arjun from being the law, the makers have come up with a major twist.

Reportedly, 'Beyhadh' is all set for its next leap where Maya is alive. But to everyone's surprise she'll be shown in a rather unimaginable avatar.

According to the media reports, Maya will be seen in an ashram with some sadhu and she has gone all bald. The reports suggest that Maya was saved by a group of sadhus who later healed her.

In fact, Jennifer Winget also shared her new, unimaginable look from 'Beyhadh' on her Instagram account and captioned the image as, "From Bold to Bald?! She didn't, did she? Oh but, he did!!! #dhananjay dada is responsible for all the hard work that went into bringing Maya's bald and beautiful avatar "alive" up next on #Beyhadh Stay tuned peeps"

As per a report published in Bollywood Life, "The ashram has kids also who remind Maya of her lost child. As Maya will gain consciousness she will get reminded of how her own husband Arjun (Kushal Tandon) killed her. So Maya will vow to avenge her death. So, getting her head shaved is her Kasam to take her Badla from her unfaithful husband."

Sony TV’s most popular show ‘Beyhadh’ will now have another leap and Maya who was shown dead on the show will return in the third season. So the bald look will signify her determination to take revenge.She will be shown sporting various looks as the story will progress .....! . . Jennifer @jenniferwinget1 has already shot for this episode at Mumbai’s Kanheri caves. The actress shot the promo at a real location around a real crowd in both her current look and new look. No! Jennifer has not chopped off her beautiful tresses for the show but is wearing a ‘bald cover wig’ to look the part. Dressed all white like a widow she will be seen with a bunch of kids and sadhus getting her ‘mundan’ done. These pictures have left us all wondering as to what made the sexy Maya go bald? 🙃 . . #twist !!! . #beyhadh #maya #jenniferwinget #kushaltandon #sanjh #anerivajani #sonytv #twist #jennifer #staytuned #drama #revenge #action #suspense #death #actress #beautiful #glamour #fashion #fashiongirl #fashionable #stayudpated #followme #followus #blueebuzz #Ting⭐✌🏻

A post shared by BlueeBuzz⭐️ (@blueebuzz) on

Kel ve güzel !!! Herkesin Jennifer Winget'in "Beyhadh" adlı şovundan kel yaptığı bakışıyla ilgili söylediği şey budur. Bollywood hayatı, Jennifer'ı yalnızca Maya Mehrotra'nın 'Beyhadh' kümelerinden kel bir kadın olarak ilk kez görmesini sağlar. Jennifer, bu bölüm için Mumbai'nin Kanheri mağaralarında zaten vurdu. Aktris promosyonunu gerçek bir kalabalığın etrafındaki gerçek bir mekanda hem şimdiki görünüş hem de yeni görünüşünde vurdu. Yok hayır! Jennifer, gösteri için güzel tress'lerini parçalamıyor ancak parçaya bakmak için 'kel kapak peruğu' giyiyor.Beyaz bir dul gibi giyindi, bir grup çocuğun yanında görüleceği ve sadhus'un 'mundan'ını yapacağı görüldü. Bu resimler bize seksi Maya'nın kel yapışmasına neden olanları merak ediyorlar mı? Sony TV'nin romantik gerilim filmi 'Beyhadh' şimdi bir adım daha atacak ve gösteride ölü olarak gösterilen Maya üçüncü sezonda geri dönecek. Öyleyse kel bakış intikam almak için verdiği kararlılığı ifade edecektir. Hikaye ilerleyeceği için çeşitli görünümlerde sportif olarak gösterilecektir. Sıçrama bölümü, bir çerçevede Maya'nın ölü bir resmini ve diğer çerçeveye doğru başını tıraşan bir Aşramadaki Maya'yı gösterecektir. Aslında Sadhus tarafından kurtarıldı ve şimdi bir Ashram'da iyileşti. Ashram'ın da Maya'ya kaybolan çocuğunu hatırlatan çocuklar var. Maya bilinci kazanırken kocası Arjun'un (Kushal Tandon) onu nasıl öldürdüğünü hatırlatacaktır.Böylece Maya ölümünün intikamı için yemin eder.Yani, kafası traş oluyor onu olduğu Kasam onu almaya Badla onu sadakatsiz kocasından. Şimdiye kadar ' Beyhadh ' Maya & Arjun'un takıntılı bir aşk hikayesi idi, ancak şimdi bir intikam öyküsü haline gelecektir. Arjun, Saanjh (Aneri Vajani) ile yaşamına başlayacak. Bu yüzden Maya Arjun'un hayatına tekrar dönecek ve onun için daha da kötüleşecektir. Sıçrayışla birlikte birçok yeni yüz gösteriye girecek. Maya kocası Arjun'u ve yasalarını yok etme misyonuna çıkacağından şimdi daha tehlikeli olacak. Öyleyse Beyhad'ın gelecek bölümlerinde süper tehlikeli bir piste dikkat et. Haber kaynağı : bollywodlife.com #beyhadh #JenniferWinget #maya

A post shared by Sanaya Irani👑 Jennifer Winget🍷 (@tina.fandom) on


So far, we have seen Maya as an obsesed lover, who is madly in love with her husband Arjun and has gone beyond any limits for her love.

Well, with this new look, it will be interesting to see Maya back in Arjun and Saanjh's life.


For all the Latest Entertainment News, Television News News, Download News Nation Android and iOS Mobile Apps.

First Published : 12 Jul 2017, 12:02:00 AM

Videos